ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bob Dylan'dan kişiye özel konser

Efsane müzisyen Bob Dylan, bir belgesel çekimi için sadece İsveçli televiyoncu Fredrik Wikingsson'ın bulunduğu salonda konser verdi

27.11.2014

Bob Dylan'dan kişiye özel konser

Amerikalı müzisyen Bob Dylan tek kişiye konser verdi. Dylan salondo izleyen tek kişi ise İsveçli televizyoncu Fredrik Wikingsson oldu. Yalnız insanların kalabalık organizasyonlar karşısında aldığı tavra dair bir belgesel hazırlayan İsveçli televizyoncu Fredrik Wikingsson, efsanevi müzisyen Bob Dylan’ı sadece kendisi için bir konser vermeye ikna etti.

’NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM’
Rolling Stones Dergisi’ne konuşan Wikingsson, Dylan ve ekibini ikna etmek için uzun uğraşlar verdiğini, konser vakti gelip çattığındaysa heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemediğini söyledi. "Konserden birkaç saat önce hiçbir şey yiyemedim. O kadar çok gülümsüyordum ki salondan çıktığımda çenem ağrımıştı" diyen Wikingsson, deneyimini önümüzdeki ay yayımlanacak bir belgeselde dünyayla paylaşacak. Birçok müzik severin hayallerini süsleyen bir deneyim yaşadığını söyleyen Wikingsson "Muhteşem bir mutluluk mu duyacağım yoksa tecrübemi kimseyle paylaşamadığım için bir boşluk mu hissedeceğim?" sorusuna cevap aradığını bildirdi. İlerleyen yaşına rağmen aktif bir şekilde müzik hayatına devam eden Bob Dylan (73) Philadelphia Müzik Akademisi’ndeki tek kişilik konserinin ardından, yine Philadelphia’da bir de halka açık konser verdi. "Tuhaf" olarak değerlendirilen sesi, basit enstrümanları kullanırken sergilediği hüner ve halk şarkılarına kattığı unutulmaz yorumlarıyla tarihe adını yazdıran Dylan, kazandığı onlarca ödülün yanı sıra son derece saygın bir müzisyen olarak biliniyor.


Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/2014/11/26/bob-dylandan-kisiye-ozel-konser


Yorumlar
"Bob Dylan'dan kişiye özel konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bob Dylan'dan kişiye özel konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.