ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Istanaz Korosundan Muhteşem Konser

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde "Öğrenme Şenlikleri" kapsamında Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşan Istanaz Halk Müziği Korosu, bir konser verdi.

26.11.2014

Istanaz Korosundan Muhteşem Konser

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde "Öğrenme Şenlikleri" kapsamında Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşan Istanaz Halk Müziği Korosu, bir konser verdi.

Korkuteli ve türkülerini ülke çapında duyurmayı hedefleyerek yola çıkan Korkuteli Istanaz Halk Müziği Korosu, Öğrenme Şenlikleri kapsamında Isinda Düğün Salonu’nda bir konser verdi. Konsere ilçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi halk oyunları gösterisi ile başlayan programda Istanaz Halk Müziği Korosu tarafından hazırlanan tamamı Korkuteli yöresine ait unutulmaz türküler seslendirildi. Koro solist Kübra Yılmaz, bağlama sanatçısı Veli Pepe, bağlama sanatçısı Samet Bozan, cura sanatçısı Semih Turgut, kabak kemane sanatçısı Ali Kaşlı, ney sanatçısı Aydın Gencer, bendir sanatçısı Halil İbrahim Sungur ve darbuka sanatçısı Bayram Aslan’dan oluşuyor.


Kaynak:
http://www.haber3.com/istanaz-korosundan-muhtesem-konser-3035170h.htm


Yorumlar
"Istanaz Korosundan Muhteşem Konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Istanaz Korosundan Muhteşem Konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.