ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mimar Sinan'da 'Odak Yazar Söyleşileri' başlıyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi...

26.11.2014

Mimar Sinan'da 'Odak Yazar Söyleşileri' başlıyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, her ayın üçüncü haftası cuma günü "Odak Yazar Söyleşileri" başlığı adı altında günümüz yazarlarından birini Bomonti Kampüsü’nde konuk edecek.

Etkinlik çerçevesinde öğrencilerle bir araya gelecek yazarlar, günümüz edebiyatını, yazarların edebî dünyasını ve eserlerini konuşacak. Odak Yazar Söyleşileri’nin ilk konuk yazarı günümüz Türkçe edebiyatının özgün kalemlerinden Sezgin Kaymaz olacak. Kaymaz, 21 Kasım 2014 Cuma saat 15.30’da Bomonti Kampüsü’nde Konferans Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirecek. Etkinlikler dinlemek isteyen herkese açık.


Kaynak:
http://www.zaman.com.tr/kultur_mimar-sinanda-odak-yazar-soylesileri-basliyor_2258751.html


Yorumlar
"Mimar Sinan'da 'Odak Yazar Söyleşileri' başlıyor " haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mimar Sinan'da 'Odak Yazar Söyleşileri' başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.