ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

"Evler ve Şiirler" Tepekule'de

Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerinden...

25.11.2014



Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerinden Selda Atiniz, Nuran Bağlam, Keziban Güler, Servet Kızıldağ ve Ebru Tolay ile Engin Yavuz’un fotoğraflarından oluşan “Evler ve Şiirler” sergisi Tepekule Kongre Merkezi sergi alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sunuculuğunu Mehmet Necati Şentürk’ün yaptığı serginin açılışına CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Türkiye gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Attila Sertel, bornova-belediyesi/ " target="_blank" class="tag">Bornova Belediyesi eski Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ferdan Çiftçi, Narlıdere Belediyesi Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Bahadır Karabıyık, kurs öğrencileri ve kalabalık sanatsever grubu katıldı.
Eğitmen Bahadır Karabıyık, birbiri ardınca sergiler açarak, fotoğraf sanatına katkıda bulunan öğrencilerine teşekkür ederken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Attila Sertel, en güzel fotoğraflarını sanatseverler ile paylaşan fotoğraf sanatçılarının İzmir’in sanat ve kültür yaşamına önemli katkıda bulunduğunu söyledi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise, sergiyi gezerken, fotoğrafları izlemekten büyük keyif aldığını belirtirken, “Şimdi fotoğraf sanatçıları sanatlarını teknolojinin son olanakları ile birleştirerek fotoğrafta kaliteli yükselttiklerini söyledi.
Sergide fotoğraf sanatçılarının toplam 72 fotoğrafı ile aralarında Nazım Hikmet’in de bulunduğu ünlü şairlerin evler konulu 14 şiiri yer alıyor. Sergi 7 Kasım akşamına kadar açık kalacak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/evler-ve-siirler-tepekule-de-izmir-yerelhaber-456989/


Yorumlar
""Evler ve Şiirler" Tepekule'de" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

"Evler ve Şiirler" Tepekule'de ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.