ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Online Natro Dergi İlk Sayısıyla Yayında

Hosting sektöründe müşterilerine, yenilikçi ve kaliteli çözümler üreten Natro...

25.11.2014

Online Natro Dergi İlk Sayısıyla Yayında

Hosting sektöründe müşterilerine, yenilikçi ve kaliteli çözümler üreten Natro, alanında ilk olma özelliği taşıyan Online Natro Dergi’yi hayata geçirdi. Ücretsiz ve aylık olarak yayınlanacak olan Natro Dergi’de; Hosting sektöründen haberler, uzmanlarla röportajlar, bilgilendirici makaleler ve Natro kurum kültürünün daha yakından tanınmasına yönelik içerikler yer alıyor.

Hosting sektöründe “destek” denildiğinde, 3 farklı kanaldan sunduğu 7/24/365 Destek Hizmeti ile güçlü bir destek ekibine sahip olan Natro, yönetimini yaptığı sosyal medya hesapları ve kurumsal bloğunda paylaştığı bilgilendirici ve faydalı içeriklerle de, müşterilerinin ve takipçilerinin sorunlarına çözüm üretmeyi ve onların bilgi düzeyini arttırmayı kendine amaç edinmiş durumda.

Natro Dergi projesi ile birlikte farklı bir kanaldan daha müşterileri ve takipçileri ile iletişimini kuvvetlendirmek isteyen Natro, bu yeni projede, özellikle personellerinin üretmiş olduğu içeriklere , Natro kurum kültürü ve çalışma ortamından karelere yer vererek daha şeffaf diyebiliriz.

Dergi projesi ile ilgili açıklama yapan Natro İş Geliştirme Yöneticisi Emin Doğu : “ Natro farklı iletişim kanallarından, müşterileri ile olan diyaloğunu sağlam ve kesintisiz tutuyor, bu da sektörde farklı bir yerde konumlanmamızı sağlıyor, dergi projesi ile birlikte bu iletişimi daha da güçlendirmek istiyoruz.” diye konuştu.


Kaynak:
http://www.turkiyef1.com/haberler/37558/online-natro-dergi-ilk-sayisiyla-yayinda.html


Yorumlar
"Online Natro Dergi İlk Sayısıyla Yayında" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Online Natro Dergi İlk Sayısıyla Yayında ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.