ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemi ile öğretim veren Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan Güz Dönemi e-Seminer dersleri 10 Kasım 2014 Pazartesi günü başlıyor.

25.11.2014

Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor

Geçtiğimiz yıldan itibaren uygulanmaya başlayan e-Seminer projesi ile öğrencilere görüntülü, sesli, eş zamanlı danışmanlık ve konu anlatım hizmeti veriliyor. E-seminer hizmeti ile öğrenciler dersin hocalarından konu anlatımlarını dinleyerek ve eş zamanlı sorular sorarak yanıt alabiliyorlar.

Bu güne kadar e-seminer hizmeti kapsamında 638 dersin e-semineri öğrencilerimize sunuldu. 2014-2015 öğretim yılında e-seminer derslerinin sayısının arttırılması aynı zamanda sınav öncesi “Canlı Soru-Cevap” derslerinin öğrencilerimize sunulması planlanıyor. E-seminer dersleri hafta içi her gün belirlenen gün ve saatlerde 45 dakikalık süreyle konu anlatımı ve soru-cevap yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Eşzamanlı e-seminer dersine katılamayan öğrencilerimiz ise derslerin kaydını Açıköğretim e-Öğrenme Portalından takip edebiliyorlar. Haftalık e-seminer dersleri programına eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden erişilebiliyor.

E-seminer Hizmeti Nedir?

Bir sanal sınıf uygulaması olan e-seminer hizmetinde öğrenciler ve öğretim elemanı eşzamanlı olarak aynı platformda buluşuyor. E-seminer uygulamasındaki derslerde konu anlatımı, soru-cevap, konu tekrarı ve öğrenci soruları bölümü yer alıyor. Etkileşimli olan bu uygulama ile aynı zamanda öğrencilerin kayıtlı derslere istedikleri zaman ulaşabilmesine de olanak sağlıyor.


Kaynak:
http://www.egitimajansi.com/haber/acikogretim-e-seminer-dersleri-basliyor-haberi-34276h.html


Yorumlar
"Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Açıköğretim E-Seminer Dersleri Başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.