ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sakem’den İki Yeni Kurs

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) ağırlıklı olarak ev hanımlarına yönelik kurslarına iki tane daha ekledi.Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını ve büyümesini sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi bünyesinde...

25.11.2014

Sakem’den İki Yeni Kurs

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) ağırlıklı olarak ev hanımlarına yönelik kurslarına iki tane daha ekledi.
Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını ve büyümesini sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi bünyesinde barındırdığı Hayır Çarşısı ve Bilgi Evinin yanı sıra yıl boyunca açtığı kurslarla da göz doldurmaya ve ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Tel Kırma, Aşçı Yardımcılığı, Mis Sabun, Bilgisayar, Müzik, Plates gibi daha pek çok alanda kurslarını devam ettiren SAKEM, yıl boyunca verdiği sayısız kursa Keman ve Tezhip kurslarını da ekledi.
Katılım ve başvurunun yoğun olduğunu dile getiren SAKEM yetkilileri, başvuruları ellerinden geldiğince değerlendirdiklerini ifade ederken konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolulu ev hanımları gerek SAKEM yetkililerine gerekse şahsıma ziyaretler gerçekleştirerek daha fazla kurs açmamız yönünde taleplerde bulunuyorlar. Bizlerde vatandaşlarımızın bu isteklerini elimizden geldiğince geri çevirmemeye gayret gösteriyoruz. İnşallah yakın zamanda diğer mahallelerimize de kurslar açmak niyetindeyiz” dedi.
SAKEM’in kısa bir sürede çok büyük başarılara imza attığını ifade eden Başkan Aksoy ,“SAKEM gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile ülkemizde ve yurt dışındaki etkinliklerde göz doldurmaya devam ederken, Keman ve Tezhip kurslarının da eklenmesi ile birlikte pek çok branşta kurslarına devam ediyor. Bu kurslar ve hizmetler tamamen halkımızın bizlere verdiği destekler ve inançla ile gerçekleşiyor. Bu nedenle Safranbolulu hemşerilerime ve özveri ile çalışmalarını sürdüren SAKEM çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak:
http://www.malatyagercek.com/karabuk/sakemden-iki-yeni-kurs-h680774.html


Yorumlar
"Sakem’den İki Yeni Kurs" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sakem’den İki Yeni Kurs ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.