ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Dünyaca Ünlü Şef Ömür Akkor, 3 Yeni Kitap Daha Çıkardı

Dünyaca ünlü ödüllü şef Ömür Akkor, okuyucularıyla buluşuyor.

5.11.2014

Dünyaca Ünlü Şef Ömür Akkor, 3 Yeni Kitap Daha Çıkardı

Osmanlı ve Selçuklu tarihinin açığa çıkarmadığı gizli lezzetleri keşfetmesi ve kitaplaştırmasıyla adını duyuran, benzersiz tarifleriyle fark yaratan ve son dönemlerde yaptığı televizyon programlarıyla da adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü şef ömür Akkor, okuyucularıyla buluşuyor.

10 Kasım 13.00- 16.00 saatleri arasında imza, 16.00-17.00 saatleri arasında ise ’Cook Show’ gerçekleştirecek olan Ünlü Şef, üç yeni kitabıyla okurlarına keyifli, sağlıklı ve pratik lezzet deneyimi sunuyor.

TÜYAP’TA OKUYUCULARIYLA BULUŞACAK

Dünyaya damgasını vuran ödüllü şef Ömür Akkor, Kaynak Yayınları’ndan çıkan üç yeni kitabıyla okurlarına yine bir lezzet şöleni sunmaya devam ediyor. Hayranı olduğu Selçuklu ve Osmanlı kültürlerini sofralarla buluşturan Akkor, yeni kitaplarının tanıtımı için 10 Kasım Pazartesi günü saat 13:00- 16:00 arasında Tüyap Kitap Fuarı’nda sevenlerine imza verecek ve ardında da benzersiz ’Cook Show’la kendisini izleyenlere görsel bir Şölen sunacak.

Kaynak : haberler.com

Yorumlar
"Dünyaca Ünlü Şef Ömür Akkor, 3 Yeni Kitap Daha Çıkardı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Dünyaca Ünlü Şef Ömür Akkor, 3 Yeni Kitap Daha Çıkardı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.