ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ölürken bile el ele ölmüşler!

İngiltere’de ilginç olay... 700 yıl önce gömülmüş iki kişiye ait iskeletler el ele bulundu.

24.9.2014

Ölürken bile el ele ölmüşler!

Leicestershire bölgesindeki St. Morrell Şapeli’nde yapılan kazılar sonucu 11 iskelet bulundu.Bunlardan ikisinin çift olarak gömüldüğü tespit edildi.
Hacıların geçiş güzergâhı olduğu belirtilen bölgede bulunan çiftin 18 ile 20 yaşları arasında olduğu ifade edildi.

HASTALIKLA YA DA YABANCI OLABİLİRLER

Çiftin neden bölgedeki büyük kilisede değil de şapelde gömüldüğü konusunda ise farklı yorumlar var. Buna göre çift hastalıklı ya da yabancı olduklarından böyle gömülmüş olabilir.

Diğer bir ihtimal de çiftin suçlu olması. Daha önce Sibirya ve İtalya’da el ele tutuşan binlerce yıllık iskeletler bulunmuştu.
Cesetlerin ölürken el ele tutuşma ihtimali olduğu gibi gömülüş biçimlerinden de bu şekilde görünmelerinin de mümkün olduğu ifade edildi.

Kaynak : sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 25.9.2014 00:31:15
Benim favorim en az 5,000 yıllık olan Valdaro aşıkları

http://quigleyscabinet.blogspot.com/2011/11/skeletal-afffection.html



Yorum Yapın

Ölürken bile el ele ölmüşler! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.