ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

8-16 Kasım'da düzenlenecek olan Fuarın "onur konuğu" Macaristan olacak.

24.9.2014

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 8-16 Kasım’da düzenlenecek.

TÜYAP Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, fuarın tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bu yıl 8-11 Kasım’da kitapseverlerle buluşacak fuarın "onur konuğu"nun Macaristan olacağını söyledi.

Kavukçuoğlu, fuarda Macar edebiyatının güncel ve klasik örneklerine yer verilecek, etkinliklerin düzenleyeceğini belirtti.

Fuarın onur yazarı ve temasının da belli olduğunu bildiren Kavukçuoğlu, "Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla sinema eleştirmeni Atilla Dorsay 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ’onur yazarı’ olarak belirlenmiştir. Fuar süresince Atilla Dorsay’ın da katılımıyla paneller ve etkinlikler düzenlenecek" dedi.

TÜYAP tarafından Atilla Dorsay’ın yaşamı, çalışmaları ve eserlerinden seçmelerin olduğu bir kitap ve sergi hazırlandığını belirten Kavukçuoğlu, bu yıl fuarın temasının da "Sinemanın 100. Yılı" olarak belirlendiğini vurguladı.

Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanlığı Kültürel İşler Müsteşar Yardımcısı Dezsö B. Szabo, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal de yer aldı.

Yorumlar
"33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.