ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Demi Lovato ilk kez Türkiye’de !

‘’Here We Go Again’’ ile yine Billboard 200 listesinde bir numaraya oturan genç kuşağı sevgilisi Demi Lovato ilk kez Türkiye’de !

22.9.2014

Demi Lovato ilk kez Türkiye’de !

Son albümü ‘’Demi’’de yer alan "Heart Attack" şarkısı ile de iTunes Amerika ve Avrupa’da birinci sırada yer alarak toplam 16 ülkede dinlenme rekoru kıran Demi Lovato 16 Kasım’da İstanbul Ülker Sports Arena’da sahne alacak

KONSERİN İLK İKİ KATEGORİSİ SATIŞA ÇIKTIĞI HAFTA TÜKENDİ!

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen "New York Times Best Seller" listesine giren "Güçlü Kalmak: Yılın 365 Günü" kitabıyla da Türkiye’de de milyonlarca gence ilham kaynağı olan genç yıldızın Türk hayranları aylar öncesinden biletlerini aldı.
Türkiye’deki Lovatic’lerin yıllardır dört gözle beklediği konserin, fiyatları 495 ve 132 TL arasındaki 1. Ve 2. tribün biletleri satışa çıktığı hafta tükendi.

UNILIFE organizasyonu ile 16 Kasım’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek bu büyük buluşmayı kaçırmayın !

Kaynak : milliyet.com.tr

Yorumlar
"Demi Lovato ilk kez Türkiye’de !" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Demi Lovato ilk kez Türkiye’de ! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.