ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Tarih Palu'dur, Palu Tarihtir' Projesi Kabul Edildi

Elazığ'ın Palu ilçesinde özellikle turizm alanındaki kalkınmasını tetikleyecek olan, "Tarih Palu'dur, Palu Tarihtir" adlı proje kabul edildi.

12.9.2014

'Tarih Palu'dur, Palu Tarihtir' Projesi Kabul Edildi

ELAZIĞ-Palu ilçesinin özellikle turizm alanındaki kalkınmasını tetikleyecek olan, “Tarih Palu’dur, Palu Tarihtir” adlı proje, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve 36 ilçeden sunulan 40’a yakın proje arasında yapılan bağımsız değerlendirme sonucu 2. Proje olarak onaylandı ve Fırat Kalkınma Ajansı ile Palu Kaymakamlığı arasında sözleşmesi imzalandı.

Proje kapsamında Fırat Kalkınma Ajansından 1 milyon 100 bin TL destek alınarak Çarşıbaşı Hamamı ve Alacalı Mescidin restorasyonu ile tanıtım ve görünürlülük gibi diğer faaliyetler gerçekleştirilecek. Sözleşmesi imzalanan ’’Tarih Palu’dur, Palu Tarihtir” projesi kapsamında Çarşıbaşı Hamamı ile Alacalı Mescidin restorasyon ihalesi ilanına çıkılmıştır. (Ebubekir Alkan-İLKHA)

Yorumlar
"'Tarih Palu'dur, Palu Tarihtir' Projesi Kabul Edildi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'Tarih Palu'dur, Palu Tarihtir' Projesi Kabul Edildi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.