ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

41 Sanatçı 41 Eser!

Ressamlar Derneği Sanat Evinde 41 sanatçının iştirakiyle “GÖNLÜMDEKİ KARELER” adlı serginin açılışı 6 Eylül 2014 saat 18.00 da açılacaktır.

4.9.2014

41 Sanatçı 41 Eser!

Bu sergide resim tekniğinin çeşitli dallarında (kendi iç dünyasının renklerini) resimlerine yansıtan sanatçıların yanı sıra fotoğraf, heykel, seramik, vitray ve grafik tasarım gibi sanat eserleri ve sanatçıları yer almaktadır.
İki hafta açık kalacak olan sergi sezonun ilk sergisi olarak sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.

Açılış: 6 Eylül 2014 Cumartesi saat 18.00 da
Ressamlar Derneği Sanat Evinde
Galipdede Cad Yörük Çıkmazı Sok
Gündeş Apt No.3 Kat .1 Tünel-Beyoğlu
Katılan Sanatçılar

Sevim Gürsoy, Nuran Gülen Dağlı, Güzin Akdemir, Serdar Alanoğlu, Tülin Atabay, Ayten Baran, Nevin Bayrak, Mine Beklim, Dilek Mumcuoğlu Bölükbaşı, Kaya Budak, Sevim Çağlar, Fatoş Çelebi, Eser Değer, Filiz Devecioğlu, Tülay Erbesler, Hibel Gazze, K.Muzaffer Gençer, Hacer Göktaş, Seval Gülün, Saba Çağlar Güneyli, Berrak Kanat, Selim Karadana, İnci Gündoğan Karahan, Sevinç Karakan, Cansen Kuleci, İlyas Olgun, Dilek Oğuz, Nurgül Özel, Azize Rodoplu, Seyhan Saral, Işıl Savaşer, Gülcan Sertdemir, Setenay Sezer, Ateş Sünbül, Pınar Sünbül, Arzu Şanlı, Tülin Tatlısu, Nur Ulubil
Gaye Ulutürk, Recep Usta, Ayşe Emel Vardar, Demet Yıldız

Kaynak: Haber7

Yorumlar
"41 Sanatçı 41 Eser!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

41 Sanatçı 41 Eser! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.