ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Hiç bilinmeyen yönleriyle Cervantes

Miguel de Cervantes Saavedra'nın sıradışı hayatından alınan gerçek olaylara dayanarak yazılmış bir rekabet ve intikam öyküsü

18.8.2014

Hiç bilinmeyen yönleriyle Cervantes

Batı edebiyatının ilk çağdaş romanını kaleme alan Cervantes’in gençlik yılları, İnebahtı Savaşı’na katılması, nihayet Don Quijote ile elde ettiği büyük başarı ve bütün bu yıllar boyunca kara bir gölge gibi peşi sıra onu takip eden can düşmanının hain planları.?

ÖDÜLLÜ YAZAR JAİME MANRİQUE’NİN KALEMİNDEN
Ödüllü yazar Jaime Manrique’nin imzasını taşıyan roman, hem edebiyat severlerin hem de tarih tutkunlarının ilgiyle okuyacağı sürükleyici bir maceraya sahne oluyor.

Kitabın künyesi
Konu : Edebiyat/ Dünya Edebiyatı
Stok Kodu : 9786053753926
Boyut : 14.0x21.0
Sayfa Sayısı : 352
Basım Tarihi : 2014-08
Çeviren : Sinan Okan
Kapak Türü : Ciltsiz
Kağıt Türü : 2. Hamur
Dili : Türkçe

Yorumlar
"Hiç bilinmeyen yönleriyle Cervantes" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Hiç bilinmeyen yönleriyle Cervantes ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.