ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- Anatole Franse Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kazım Koyuncu’nun hayatı beyaz perdede

Kazım Koyuncu'nun hayatını anlatan "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" isimli film, bu yıl sanatçının doğum gününde vizyona girecek.

2.7.2014

Kazım Koyuncu’nun hayatı beyaz perdede

Onur Aydın’ın "Yağmur-Kıyamet Çiçeği - Kazım Koyuncu, Trabzonspor ve Çernobil Faciası" adlı kitabından beyaz perdeye aktarılan ve kanser hastalığı nedeniyle 33 yaşındayken aramızdan ayrılan Kazım Koyuncu’nun hayatından bir kesiti konu alan "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filmi, sanatçının 43. doğum günü olan 7 Kasım tarihinde vizyona girecek. Yağmur - Kıyamet Çiçeği filminin çekimleri Hopa’da, Kazım Koyuncu’nun doğup büyüdüğü köy olan Pançol’da devam ediyor. Çekimlere Kazım Koyuncu’nun annesi Hüsniye Koyuncu ve babası Cavit Koyuncu da eşlik ediyor. Çekimler sürüyor Yapımcılığını Gülay Kuriş’in üstlendiği filmin yönetmenliğini kitabın da yazarı olan Onur Aydın üstlendi. "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filminde, Kazım Koyuncu’nun hayatının yanı sıra Çernobil faciası, yabancı kadın ticaretinin doğuşu ve Trabzonspor’un 1995-1996 yılında bir golle şampiyonluğu kaçırması da konu ediliyor. Filmde, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Devrim Saltoğlu, Sevtap Özaltun, Erkan Köstengil, Sait Genay, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal, Elena Viunova ve Serap Aksoy gibi isimler rol alıyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 22.2.2015 00:51:38
Şair ceketli adam. Sabırsızlıkla bekliyorum.


Yorum Yapın

Kazım Koyuncu’nun hayatı beyaz perdede ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.