ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Anadolu Ajansı fotoğraf yarışması düzenliyor

AA önümüzdeki sene ilk kez düzenlenecek yarışmanın logosunu belirledi

30.6.2014

Anadolu Ajansı fotoğraf yarışması düzenliyor

100. yıl vizyonu çerçevesinde 11 dilde yayın yaparak dünyanın en etkin 5 haber ajansından biri olmayı hedefleyen Anadolu Ajansı tarafından gelecek yıl ilk kez düzenlenecek uluslararası ’İstanbul Photo Awards’ fotoğraf yarışmasının logosu belirlendi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk’ün başkanlığında Bolu’da gerçekleştirilen ve kurumun 6 aylık performansının değerlendirildiği toplantıda, dijital teknoloji ve multimedya haberciliği çağrıştıran yarışma logosu seçildi.

Çektikleri haber fotoğraflarıyla dünya gündeminde yer alan profesyonel basın fotoğrafçılarının katılımına açık ’İstanbul Photo Awards’ ın kazananlarını, dünyanın en prestijli basın kuruluşları, dergi ve gazetelerinin fotoğraf editörlerinden oluşan uluslararası jüri belirleyecek.

Ödül töreni Nisan 2015’te

Ödüller, gelecek yıl Nisan’da İstanbul’da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Anadolu Ajansı Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel, haber ve spor olarak iki ana dalda fotoğrafların yarışacağını belirterek, "Istanbul Photo Awards, bu yıl 1-7 Eylül arasında yapılacak "Visa Pour l’İmage Perpignan (Fransa)" haber fotoğrafı festivalinde uluslararası fotoğrafçılara tanıtılacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi, önümüzdeki haftalarda, yarışma için özel hazırlanan internet sitesi ve anadoluimages.com’da yayımlanacak" dedi.

kaynak:habertürk

Yorumlar
"Anadolu Ajansı fotoğraf yarışması düzenliyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Anadolu Ajansı fotoğraf yarışması düzenliyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.