ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fotoğraf Severler PANAF'ın Sergisinde Buluştu

Pan Amatör Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin üyelerinin fotoğraflarıyla açılan karma fotoğraf sergisi ilgi gördü.

29.5.2014

Fotoğraf Severler PANAF'ın Sergisinde Buluştu

BATMAN-Pan Amatör Fotoğraf Sanatçıları Derneği (PANAF) üyelerinin çektiği 36 fotoğraftan oluşan karma fotoğraf sergisi açıldı.

PANAF üyesi Arif Soysal, Azize Beştaş, Canan Yaşar, Derya Çelik, Elif Baz, Emrah Güzel, Feriha Baş, İlker Güneysu, Maşallah Tezdiğ, Muhammed Ekinci, Murat Ercan, Öner Öztürk, Özge Asan, Reşat Çiftçi, Şahin Kasar, Şükrü İgal, Ubeyd Baş ve Zeynep İgal’in fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

PANAF’ın sergi salonunda 27 Mayıs Salı günü saat 18.30’da açılan ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’ndan fotoğraf sanatçıları Ömer Gemici ve Halil İbrahim Tutak’ın da konuk olduğu fotoğraf sergisini 300’e yakın ziyaretçi gezdi.

Konuyla ilgili konuşan dernek Başkan Yardımcısı Özge Asan etkinliklerinin devam edeceğini ve sergiye gösterilen yoğun ilginin çabalarına verilen en anlamlı teşekkür olduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Şükrü İgal ise, fotoğraf sanatında konuklarıyla birlikteliklerini pekiştirecek kurs, sergi ve fotoğraf gezilerinin devam edeceğini ifade etti.

Ziya Gökalp Mahallesi Atatürk Bulvarı Turhan İzgi Apartman (Akbank karşısı, Bilge Kitabevi üstü) 7. Kat No:14 adresinde PANAF Sergi Salonunda devam eden serginin hafta sonu 09.00 – 17.00 saatleri arasında da ziyaret edilebileceği belirtildi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Yorumlar
"Fotoğraf Severler PANAF'ın Sergisinde Buluştu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Fotoğraf Severler PANAF'ın Sergisinde Buluştu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.