ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Rize'de Kitap Okuma Etkinliği

Rize de bir ilk olmakla beraber Türkiye'de ikincisi düzenlenecek olan kitap etkinliği Çaykur Rize Stadyum da düzenleniyor.

12.3.2014

Rize'de Kitap Okuma Etkinliği

RİZE- Rize İl Öğrenci Meclisinin başlattığı kitap okuma etkinliğini Perşembe günü saat 13.30’de başlayacaktır.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Merkez Öğrenci Temsilcisi Nurullah Güler, kitap okuma etkinliğini Çaykur Rize Stadyumunda düzenleyeceklerini belirti.

Daha önce İstanbul’da gerçekleşen etkinliğin büyük beğeni kazandığını ifade eden Güler, “Daha önce İstanbul’da da böyle bir etkinlik yapılmıştı. Oraya yirmi bin kişi katılmıştı. Biz de bu sayıyı yavaş yavaş yükseltmek istiyoruz.” dedi.

Rize’de ilk olacak olan bu etkinliğe başta Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik ve diğer okullar yardımcı olduğunu söyleyen Güler, “Bu birinci düzenleyeceğimiz etkinlik olacak bunu düzenlerken diğer okullardan, Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik’ten yardım aldık.” İfadelerine yer verdi.

Güler etkinlik ile ilgili olarak daha sonra şöyle devam etti: “Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik stat ve afiş ayarlamasında bize çok yardımcı oldu. Milli Eğitim, diğer okullara duyurma anlamında ve manevi yardım sağladı. Davetiye broşür yardımında bize iş adamları yardım etti.”

Hedeflerinin okumayı sevenleri bir araya getirmek olduğunu belirten Güler, belediyenin ücretsiz dolmuş sağlayacak her okuldan öğrenci taşınacağını söyleyerek, “Hedefimiz okumayı seven öğrencileri bir araya getirmek ve halka enjekte etmektir. 1 saat sessiz ortamda o monoton ortamda tribünlerin bağırışından çağırışından kurtarıp sessiz kitap okumak istiyoruz.” İfadelerini kaydetti. (İlyas Tunç-İLKHA)

Yorumlar
Mesaj Yaz 12.3.2014 15:55:00

Denizde olmayan KDV, Kitapta da olmasın...
Türk'ün, kitap okumadığını başka milletlerle kıyaslanmasına bu sebeple çok kızıyorum.

Bakınız, KDV Muafiyetleri.

kadiryeter
12.3.2014 TRABZON.

w.edebiyatdefteri.com/etkinlikler/incele/3491/rize-de-kitap-okuma-etkinligi


Mesaj Yaz 12.3.2014 15:36:39

Denizde olmayan KDV, Kitapta da olmasın...
Türk'ün, kitap okumadığını başka milletlerle kıyaslanmasına bu sebeple çok kızıyorum.

Bakınız, KDV Muafiyetleri.

kadiryeter
12.3.2014 TRABZON.

w.edebiyatdefteri.com/etkinlikler/incele/3491/rize-de-kitap-okuma-etkinligi



Yorum Yapın

Rize'de Kitap Okuma Etkinliği ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.