ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Rekor kırıldı: 6,6 milyon izleyici

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı "Düğün Dernek", vizyondaki 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 52 haftada 6 milyon 572 bin 618 kişi tarafından izlenen "Fetih 1453"ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını aldı

24.2.2014

Rekor kırıldı: 6,6 milyon izleyici

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sinemalarda gösterimi devam eden "Düğün Dernek", 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının "en çok izlenen filmi" oldu. Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak filmin izleyici sayısının 7 milyona ulaşması bekleniyor.

Yapımcılığını Bkm Film’in üstlendiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun’un rol aldığı "Düğün Dernek", 6 Aralık 2013’ten bu yana sinema salonlarında izleyenlerle buluşuyor. Filmde, imece usülü bir Sivas düğününün hikayesi anlatılıyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.2.2014 19:23:44
bu korkunç bıtecek salonlu gorduğu ? beni aylazlı bıletım kessen..gambazcı

Mesaj Yaz 26.2.2014 12:10:27
bende izledim ailecek keyifle izlenecek güzel bir komedi çok güzeldi:)


Mesaj Yaz 24.2.2014 17:54:20
Bende izledim bu filmi. Gerçekten çok matrak:-) :-)


Yorum Yapın

Rekor kırıldı: 6,6 milyon izleyici ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.