ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ocsar ödüllü aktör Crowe Edirne'de

Ünlü aktör Crowe, Çanakkale Savaşı'nı konu alan filminin bazı sahnelerinin çekileceği belirtilen Edirne'de tarihi mekanları gezdi.

29.7.2013

Ocsar ödüllü aktör Crowe Edirne'de

EDİRNE

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe, Edirne’ye geldi.

"Gladyatör", "Akıl Oyunları" ve "Robin Hood" gibi filmlerle tanınan 49 yaşındaki Crowe, Çanakkale Savaşı’nda kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919’da Türkiye’ye gelişini anlatan filminin bazı sahnelerinin çekileceği belirtilen kentte, tarihi mekanları gezdi.

Selimiye Camisi, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, tarihi konaklar ile Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nı gezen Crowe’a, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun danışmanı Tuna Bekleviç eşlik etti.

Tarihi dokudan çok etkilendim

Russell Crowe, tarihi mekanları gezdikten sonra Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi ziyaret etti.

Crowe, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne’yi gezdiğini ve kentteki tarihi dokudan çok etkilendiğini belirterek, ’’Çok güzel yerleri, mekanları gezdik. Tarihi dokudan çok etkilendim. İnşallah buralarda film çekebilme şansımız da olacaktır" dedi.


kaynak: AAHaber

Yorumlar
Mesaj Yaz 30.7.2013 19:51:02
hoş geldin glatyatör, doktor nej,..
keşke bizim aktörlerde sen gibi olsaydı...
çekildikten sonra ilk izleyenler arasında olmayı canla isterim...
ülkemin karelerinde....
hoş geldin rosell...



Yorum Yapın

Ocsar ödüllü aktör Crowe Edirne'de ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.