ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta 7 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

11.7.2013

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Beyaz Saray Düştü
Independence Day, The Day After Tomorrow ve 2012 gibi yüksek bütçeli filmlere imza atan Roland Emmerich’in yönetmenliğini yaptığı ’’Beyaz Saray Düştü’’filminin senaryosu, "Zodiac" ve "The Amazing Spider-Man" filmlerinin senaristi JamesVanderbilt’e ait.

Başrollerinde Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaalve Channing Tatum’un yer aldığı, aksiyon, dram ve gerilim içerikli filmin konusu şöyle:

"Büyük ölçüde kızını etkilemek amacıyla gizli servise dahil olabileceği bir görevde çalışmayı isteyen John Cale, Başkan James Sawyer’ın korumalarından biri olabilmek için başvuruda bulunur. Ancak ne yazık ki karşılığında aldığı yanıt olumsuz olur. Olumsuz haberivermekte zorlanan genç adam, kızını Beyaz Saray’a gidecekleri bir gezintiye çıkarır. Burada haberi vermeye hazırlanırken ortalık bir anda karışır. Paramiliter bir grup asker, Beyaz Saray’ı işgal etmiştir. Başkan, First Lady ve çocuklarının hayatı tehlikede; üçünün kaderi de John Cale’in ellerindedir."

Bir Kadının Gözyaşı
Varlıklı bir aileden gelen Therese Desqueyroux’un mutsuz evlilliğini ve özgürlüğünü yeniden kazanma çabalarını anlatan dram türündeki’’Bir Kadının Gözyaşı’’ filmi, izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda ünlü Fransız yönetmen Claude Miller’ın oturduğu filmin başrolünde Amelie filmindeki performansıyla tanınan Audrey Tautou bulunuyor.

Ge(n)ç Çıraklar
Komedi türünde izleyicinin karşısına çıkacak olan ’’Ge(n)ç Çıraklar’’ filminin başrollerini Owen Wilson ve Vince Vaughn paylaştı.

Yönetmenliğini, "Çelik Yumruklar" yapımına imza atan Shawn Levy’in üstlendiği filmin konusu şöyle:

"Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google’ın stajyerlik pozisyonlarına başvururlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvuruda bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar.’’

Kahraman Uzaylılar
Yönetmenliğini Cal Brunker’ın üstlendiği filmin orijinal seslendirme kadrosunda Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker ve James Gandolfini gibi isimler yer alıyor.

Minik izleyicileri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen aksiyon türündeki’’Kahraman Uzaylılar’’ filminde, dünyadan çok uzak olan Baab gezegeninde ulusal bir kahraman olan astronot Scorch Supernova ile teknoloji ustası erkek kardeşi Gary’nin, tehlikeli bir gezegende görevlendirmeleri macerası anlatılıyor.

Cadı Lili
Sevimli Cadı Lili’nin maceralarını konu alan ’’Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk’’ komedi severlerle buluşacak.
Lili ve Sihirli Kitabı’nın devam filmi olan yapımda başrolleri, Michael Mittermeier ve Jürgen Tarrach’ın üstleniyor.Cadı Lili’nin, Madolan Krallığı’nı ele geçirip başa geçmek isteyen Sadrazam Guliman ile mücadele etmek zorunda olduğu filmin yönetmenliğini ise Harald Sicheritz yaptı.

Vadimdeki Gözyaşları
Senaristliğini ve yönetmenliğini Maryanne Zehil’in üstlendiği "Vadimdeki Gözyaşları" filminin başrolleriniNathalie Coupal ve Joseph Antaki paylaştı.

Dram türündeki filmin konusu şöyle:

’’Kanadalı bir gazeteci olan Marie, savaş sonrası mağdurların hikayelerini toplayan bir yayıncıdır. Bir gün kimin tarafından gönderildiği belli olmayan bir zarf alır. Zarfın içindeyseLübnan’da mülteci kampında büyütülmüş Filistinli Ali hakkında bir belge vardır. Zarfın içeriğini öğrenmek isteyen Marie, ofiste çalışan boyacı Lübnanlı Joseph’ten yardım ister. Joseph yardım etmeyi kabul eder ve aralarında farklı bir ilişki doğar. Fakat Joseph birden bire ortadan kaybolur ve Marie geçmişte arayışına yalnız başına devam eder.’’

Zor Kazanç
Gerçek bir hikayeden uyarlanan kara komedi-aksiyon türündeki"Zor Kazanç" filminde,kendi Amerikan rüyalarının peşinden gitmeye karar veren arkadaşların hikayesi anlatılıyor.

Yönetmenliğini Michael Bay’in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Anthony Mackie ve Dwayne Johnson yer alıyor.

Kaynak: AA

Yorumlar
"Bu hafta 7 film vizyona girecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bu hafta 7 film vizyona girecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.