ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

20. İstanbul Caz Festivali'nde bu akşamın programı

20. İstanbul Caz Festivali'nin bu akşamki programında iki konser var. Dee Dee Bridgewater ve Ramsey Lewis aynı sahneyi paylaşacaklar. Diğer konser ise Kübalı Nussa-Lopez Family Project'in.

4.7.2013

20. İstanbul Caz Festivali'nde bu akşamın programı

Günümüzün en iyi caz vokalistlerinden Dee Dee Bridgewater, bu akşam saat 21.00’de Yıldız Sarayı’nda gerçekleşecek konserde, usta caz piyanisti ve besteci Ramsey Lewis’le aynı sahneyi paylaşacak. Konserde, üç Grammy ödülü ve yedi altın plak sahibi Lewis’in melodileri, ipeksi sesi ve incelikli yorumuyla caz standartlarına taze bir yaklaşım getiren Bridgewater’a eşlik edecek.

Küba’dan bir caz ailesi

Günün bir diğer konseri ise Nussa-Lopez Family Project’ten. Saat 22.00’de Ortaköy Feriye Sineması’nda gerçekleşecek konserde, Küba’nın en önemli piyanistlerinden Ernàn Lòpez-Nussa, davulda Ruy Lòpez-Nussa ile oğulları, 2005 yılında Montreux Caz Solo Piyano Yarışması birincisi, piyanist ve besteci Harold Lòpez-Nussa ile kardeşi Ruy Lòpez-Nussa aynı sahnede buluşacak.


kaynak:T24

Yorumlar
"20. İstanbul Caz Festivali'nde bu akşamın programı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

20. İstanbul Caz Festivali'nde bu akşamın programı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.