ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Şiir Meydanı'ndan muhteşem final!

Şiir Derneği tarafından bir açık edebiyat etkinliği olarak düzenlenen Şiir Meydanı, muhteşem sezon finali ile Alayköşkü, Ahmet Hamdi Tanpınar Kütüphanesi'nde gerçekleşti.

13.6.2013

Şiir Meydanı'ndan muhteşem final!

Yoğun katılımın görüldüğü programda Şiir Derneği Başkanı Nevzat Bayhan, Şiir Meydanı’nın sezon finalini yaparken, Eylül’de gerçekleştirecekleri yeni festival ile şiir severleri; Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şairleri ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Bayhan, "Davetimizi geri çevirmeyerek, bizi kırmayan kıymetli şairlerimize ve siz değerli şiir severlere katılımlarından doyalı medyunu şükran olduğumuzu söylüyor, gayret ve ilginizin devam etmesini diliyor, başta ikramlarıyla bizi yalnız bırakmayan Bülent Katkat ve mekânı bize tahsis eden Turizm ve Kültür Bakanlığımız olmak üzere etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."diyerek duygularını ifade etti.

ŞİLİLİ PABLO NERUDA’NIN BİLİNMEYEN ŞİİRİ
Programda Şair Adnan Özer, Mayıs’ın ilk haftasında Irak Babil Kültür ve Sanat Festivali’nin şiir programı hakkında bir sunum yaptı. Serdar Çelik ise 20. yüzyılın bir başka büyük şairi olan Şilili Pablo Neruda’nın Nazım Hikmet’e yazdığı, bilinmeyen bir şiirini izleyenlere sundu.
Şairlerimizden Hasan Suver, İbrahim Zarifoğlu, Ekrem Kaftan, Amerikalı şair Mel Kenne, Cenk Gündoğdu, Serdar Çelik, Sedat Yılmaz, Turan Sağlamyürek, Orhan Rıza Şat, Yeşil Şadiye İnkayalı, Mehmet Nuri Yardım ve Havva Balcan şiirleriyle "Şiir Meydanı"ndaydılar.

Alman Şair Gerhard Falkner Muhteşem sunumuyla Şiir Meydanı Eylül’de başlamak üzere tatile girdi...

kaynak:haber7.com

Yorumlar
"Şiir Meydanı'ndan muhteşem final!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Şiir Meydanı'ndan muhteşem final! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.