ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Dünyaca ünlü sanatçılar İstanbul'a geliyor

Dünyaca ünlü yazar, tasarımcı, oyuncu, şair, yönetmen ve müzisyenleri bir araya getiren "İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali-Istancool", 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

26.3.2013

Dünyaca ünlü sanatçılar İstanbul'a geliyor

Kültür Sanat Platformu ’İstanbul’74’ten yapılan açıklamaya göre, İngiltere merkezli AnOther dergisinin kurucusu Jefferson Hack işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenecek festival, sanat, edebiyat, tasarım, moda, müzik ve sinema alanlarında ücretsiz ve herkesin katılımına açık etkinlik olarak gerçekleştirilecek.

Yaratıcı sektörlerde çağa damgasını vuran işlere imza atan isimleri Türkiye’deki meslektaşlarıyla bir araya getirerek ortak kültürel üretim alanı sağlayan festival, içeriğiyle İstanbul’un dünya şehri profilini destekleyerek şehre farklı bir anlam kazandırmayı amaçlıyor.

Katılımcıları arasında geçen yıllarda Andrew Dominik, Ferzan Özpetek, Mario Sorrenti, Mark Romanek, Carine Roitfeld, Terry Gilliam, Courtney Love, Serra Yılmaz, Michael Stipe, Kirsten Dunst, Sophie Calle, Tilda Swinton, Gore Vidal, Hanif Kureishi, Michael Nyman, Leyla Umar, Zaha Hadid, Franca Sozzani, Taner Ceylan, Elif Şafak gibi isimler bulunan festival, bu yıl da dünyaca ünlü isimleri ağırlayacak.

Festival programı, daha sonra açıklanacak.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
"Dünyaca ünlü sanatçılar İstanbul'a geliyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Dünyaca ünlü sanatçılar İstanbul'a geliyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.