ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Barış Manço doodle’ındaki sır

Barış Manço google doodle ile yine hatırlandı. Peki görüntüdeki sır nedir?

2.1.2013

Barış Manço doodle’ındaki sır

Google, Barış Manço için bugün bir doodle sürprizi yaptı. Fakat bu görüntüde bir sır, önemli bir vurgu var.

Sanatçı için hazırlanan özel doodle’de Barış Manço kelebek olarak resmedilmiş. 2 Ocak 1943 günü doğan sanatçı yaşasaydı bugün yetmiş yaşına girecekti. Ancak henüz 56 yaşındayken 1 Şubat 1999 günü vefat etti.

İşte Google bugün sayısız eserleri olan, 7’den 77’ye ve Adam Olacak Çocuk programlarıyla gönülleri fetheden, ünü Avrupa ve Asya’ya yayılmış olan Manço’yu kelebek yaparak, kısa süren ömrüne vurgu yaptı.

Genç yaştaki kaybının altını çizdi. Sanatçının hayranlarının gönlünü fethetti.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 6.1.2013 20:26:26
Bu ülkede ne yazık ki Barış Manço'yu anlayanlar, Ancak Mustafa Kemal'i ve Yunus Emre'yi anlayanlar kadardır..
Bu topraklar binlerce yıldır barışın ve hoşgörünün toprakları olmuştur. Tarihini sadece Osmanlının görkemli günlerinden ibaretmiş gibi göstermeye çalışanlar Türkün tarihini ve misyonunu anlamamış olan ne gavur ne arap ne idüğü belirsiz zavallılardır...


Mesaj Yaz 5.1.2013 12:57:11
"Barış Manço Moda 81300 İstanbul" her programın sonunda verdiği bu adres kulaklarımdan hiç silinmeyecek sanırım.

Mesaj Yaz 3.1.2013 20:50:01
Her şeyiyle örnek alınacak bir insandı, onun gibi bir üstadın bu ülkeye kazandırdıkları bizim için ve gelecek nesiller için kalıcı bir mirastır. Gurur duyulması gereken nadir insanların en başında gelir.

dualarımla...


Mesaj Yaz 2.1.2013 11:53:39
Mutlu eden bir görüntüydü. Kaç Barış daha yetişir ki bu topraklarda...


Yorum Yapın

Barış Manço doodle’ındaki sır ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.