ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde 35 farklı bakış

D&B, Finar ve Kompass öncülüğünde, şirket çalışanlarının katılımıyla düzenlenen fotoğraf eğitimi Fotoğraf Sanatçısı Murat Gür’ün liderliğinde gerçekleştirildi.

17.12.2012

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde 35 farklı bakış

Yaz dönemi boyunca süren eğitimin ardından seçilen 35 eser D&B Maslak Ofisi’nin ardından 8 Aralık tarihinden itibaren İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sergilenmeye başladı.


Kapadokya ve İstanbul’da Foto Safari

Dun & Bradstreet, Finar ve Kompass’ın çalışanları için düzenlediği fotoğraf eğitimine katılan 14 kişilik ekip Fotoğraf Sanatçısı Murat Gür’den yaz dönemi boyunca fotoğraf eğitimi aldı.

Eğitim kapsamında Murat Gür ve öğrencileri, İstanbul’un değişik semt ve mekânlarının yanı sıra, Kapadokya’da da çekimler gerçekleştirdiler. Ekip üyeleri, bu gezilerde eğitim boyunca öğrendikleri çekim tekniklerini uygulama imkânı buldular.

Önce Maslak’taki Ofiste, Sonra İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Sergi

Gerçekleştirilen eğitimler ve geziler sonrasında, çekilen birçok fotoğraf arasından seçilen 35 fotoğrafın yer aldığı bir sergi oluşturuldu. İlk olarak D&B Maslak Ofisi’nde sergilenen fotoğraflar, 8 Aralık 2012 - 4 Ocak 2013 tarihleri arasında Kadırga’da bulunan İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverler ile buluşacak. Fotoğraf sergisinin geliri, İstanbul Fotoğraf Müzesi’ne aktarılacak.

Yorumlar
"İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde 35 farklı bakış" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde 35 farklı bakış ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.