ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Adele 10 milyonu geçti!

İngiliz şarkıcı Adele'nin son albümü ''21''in, Linkin Park ve Usher'dan sonra bu yıl içerisinde satışı 10 milyonu geçen üçüncü albüm olduğu bildirildi.

28.11.2012

Adele 10 milyonu geçti!

Nielsen SoundScan’ın verilerine göre, Adele’nin albümü, 1991 yılından bu yana 10 milyondan fazla satışa ulaşan 21’inci albüm oldu.

Adele, albümdeki ’’Rolling in the Deep’’, ’’Someone Like You’’ ve ’’Set Fire to the Rain’’ şarkılarıyla geçen yıl müzik listelerinde üst sıralara yükselmişti.

Bu yıl içerisinde satışı 10 milyonu geçen albümler arasında Linkin Park’ın ’’Hybrid Theory’’ ve Usher’ın ’’Confessions’’ bulunuyor.

’’21’’ albümüyle 6 dalda Grammy ve Amerikan Müzik Ödülleri ’’En İyi Yetişkin Çağdaş Müzisyen’’ ödülüne layık görülen Adele, son olarak James Bond serisinin son filmi ’’Skyfall’’ın tema müziğini yapmıştı.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.12.2012 12:39:21
10 MİLYONU DEĞİL 100 MİLYONU GEÇSE NE DEĞERİ VAR DİYORUM...ANCAK İMAN EDENLER VE SALİH AMEL İŞLEYENLER...

Mesaj Yaz 30.11.2012 00:52:28
Bir dahaki ödül törenine alışveriş sepetiyle gitmeli Adele.


Yorum Yapın

Adele 10 milyonu geçti! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.