ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Müslüm Gürses yoğun bakımda

Arabesk dünyasının star ismi Müslüm Gürses yoğun bakımda. Perşembe günü Memorial Hastanesi'nde kalp ameliyatı geçiren Ünlü Arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses'in hastanede tedavi ediliyor.

18.11.2012

Müslüm Gürses yoğun bakımda

Geçtiğimiz aylarda kol ağrısı ve aşırı öksürük şikâyetiyle Dr. Deniz Şener’e gidenGürses’in kalp ana damarının tıkalı olduğu tespit edilmişti. Dokuz yıl önce de kalbine iki stent takılan Gürses’in bu kez bypass ameliyatı olmasına karar verilmişti.

SİGARAYI BIRAKTI
Doktorun tavsiyesi üzerine önce ilaç tedavisine başlayan Gürses’in sigarayı dabıraktığı belirtildi. Ameliyata hazır hale gelmesinin ardından Prof. Dr. Bingür Sönmez’den randevu alan Gürses, 12 Kasım’da Memorial Hastanesi’de yattı. Ertesi sabah 4.5 saat süren bypass ameliyatı sırasında Gürses’in eşi Muhterem Nur’un da tansiyonun çıktığı bildirildi. Ameliyat sırasında Gürses’in bacağından alınan yedek damar kalbine takıldı.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 21.11.2012 06:13:18
Arabeksin Babası,
Geçmiş olsun,Alah acil şifalar versin sana...
Bir an önce iyileşmesi temnnilerimle....



Yorum Yapın

Müslüm Gürses yoğun bakımda ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.