ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Uzun Hikaye vizyona giriyor!

Bu hafta 2'si yerli, 4 film vizyona girecek. Osman Sınav'ın yönettiği, "Uzun Hikaye", bu hafta seyirciyle buluşacak.

11.10.2012

Uzun Hikaye vizyona giriyor!

aşrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Tuğçe Kazaz, İsmail Hakkı Ürün, Kürşat Alnıaçık ve Erkan Avcı’nın paylaştığı film, 1940’lı yıllarda ufacık bir çocukken dedesiyle Bulgaristan’dan göç ederek Eyüp’e yerleşen Ali’nin (Kenan İmirzalıoğlu) hayatını konu ediniyor.


Bilim-kurgu ve aksiyon içerikli yönetmenliğini Rian Johnson üstlendiği "Tetikçiler" seyircilerini, 2072’ye taşıyarak zamanlar arası yolculuk yaşatacak.

"Başka Bir Kadın", romantik-komediseverleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini Sylvie Testud’ın yaptığı filmin başrollerini Juliette Binoche, Mathieu Kassovitz ve Aure Atika paylaşıyor.

Turgut Özakman’ın "Diriliş" adlı eserinden beyaz perdeye aktarılan "Çanakkale 1915", Balkan Savaşı sonrasında yorgun düşen halkın yeniden toparlanmasını ve Çanakkale’de "koskocaman bir ordu" karşısında kazandıkları zaferi anlatıyor.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 16.10.2012 17:16:31
ne çok tanıdıktı...


Yorum Yapın

Uzun Hikaye vizyona giriyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.