ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sezen, Balkan kardeşliği için söyledi

TRT'nin organize ettiği Balkan Savaşları'nın 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, bölgenin sevilen sanatçıları Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da "Kardeşlik Senfonisi" adıyla konser verdi

10.9.2012

Sezen, Balkan kardeşliği için söyledi

Başkent Saraybosna’daki Zetra Spor Salonu’nda gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun yanı sıra, Sırbistan’dan Jelyko Yoksimoviç, Yunanistan’dan George Dalaras, Bulgaristan’dan Türk asılı Yıldız İbrahimova, Romanya’dan Vlad Mirita, Arnavutluk’tan Saimir Braho, Kosova’dan Rona Nishliu, Makedonya’dan Elena Petrevska, Karadağ’dan Nina Jijiç, Macaristan’dan Zseda, Hırvatistan’dan Tonçi Hulyiç ile Madre Badessa ve Bosna Hersek’ten Halid Beşliç sahne aldı. Bütün sanatçıların Saraybosna Senfoni Orkestrası eşliğinde kendi dillerinde şarkılar seslendirdiği konsere, Sezen Aksu ile Yunan sanatçı George Dalaras’ın düeti damga vurdu. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin konserin ardından yaptığı açıklamada "Balkan Savaşları’ndan Balkan Barışı’na diye bir temayla yola çıktık. Bugün 12 Balkan ülkesinden 12 ünlü sanatçı ile konser gerçekleştirdik" dedi.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
"Sezen, Balkan kardeşliği için söyledi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sezen, Balkan kardeşliği için söyledi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.