ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Meymani Yaralı Türkü İsimli Albümü Çıktı...

Halk Ozanı ve Türk Halk Müzik Sanatçısı Aşık MEYMANİ Yaralı Türkü İsimli Albümü AĞDAŞ Müzik Etiketiyle Piyasa Çıktı.

30.8.2012

Meymani Yaralı Türkü İsimli Albümü Çıktı...

Yaklaşık 20 yıldır Anadolu Halk Türküsü ve Halk Şiiriyle ilgilenen daha önce Gönül Gözü, Asıl Kıble İnsanın Tinidir, Yüz Asra Yüz Onur Katmak ve Türküler Onurlu Dosttur isimli dört kitabı yayınlanan Erzurum Tekman Çağlar Köyü doğumlu genç Halk ozanımız kendisine ait 12 eserin olduğu Yaralı Türkü isimli türkü albümü çıktı.

Bu Noktada yoğunca Anadolu Halk Kültürüne kendisinden önceki üstadları örnek alarak ve büyük üstad Davut Sülarinin kendisine bıraktığı MEYMANİ mağlasıyla üretimlerine devam eden bu genç ozanımızın bu güzel çalışmalarını devamını dileriz. Kendisine bundan sonraki sanat hayatında sağlıklı ve başarılarla dolu geçmesini temenni ederiz ve bütün dostlara bu emeği desteklemelerini bir gönül görevi saydığımızı belirtiriz.

Albümü tehmin etmek isteyen dostlar Ağdaş Müzikten 0212 522 33 33 ’ ten ulaşabilirler. İlginize Şimdiden Teşekkür ederiz...

Yorumlar
Mesaj Yaz 5.9.2012 05:35:13
Selam Meymani hayırlı uğurlu olsun yeni albümünüz . Yukarıdaki olumsuz yorumu okudum ve üzüldüm sizi dinlemediği açık seçik belli ama ben çok şanslıyım Hatırlarsınız Radyo turuncunun geleneksel İstanbul daki Şehzadebaşı Sultan Murat sofrasında düzenlediği şairler etkinliğinde bahçede yan yana oturmuştuk ve o engamede siz bana değişlerinizi şiirlerinizi ezbere okumuştunuz siz Allah vergisi üstadlığınızı sergilerken ben hayran hayran sizi dinlemiştimde o sırada şiirini kağıttan okuyan bir şair arkadaşın hışmına uğramıştım . Sizin yüzünüzden azarlamıştı beni ,niye beni dinlemiyorsunuzda onu dinliyorsunuz diye krize girmişti sizi yol ettikten sonra bende bir düşmana sahip oluvermiştim ))))) işte o Hanımağa34 üm kartınız hala saklımda yolunuz açık olsun siz ufak tefek çakıl taşlarına kösteklenmeyecek kadar ağır bilgi ve kültüre sahipsiniz. Bundan sonra sizi albümünüzden dinlemek şansına sahibim ne mutlu bana Allaha emanet olun



Yorum Yapın

Meymani Yaralı Türkü İsimli Albümü Çıktı... ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.