ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İnanılmaz Örümcek Adam'dan rekor açılış!

Amerika'da dün gösterime giren İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) gişede Çarşamba günü vizyona giren filmler içindeki en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Andrew Garfield'in başrolde olduğu film ABD Bağımsızlık Günü'nden bir gün önce, yani 3 Temmuz'da 35 milyon dolarlık bilet sattı.

7.7.2012

İnanılmaz Örümcek Adam'dan rekor açılış!

Rakamın bu derece yüksek çıkmasında filmin 3D olmasının da payı olduğunu söyleyen yetkililer, yeni filmin ilk gününde 59,8 milyon dolar kazanan Örümcek Adam 3 (Spider-Man 3) filminin gerisinde kaldığını da belirttiler. Çarşamba günü vizyona giren filmler içinde daha önceki rekor 27,8 milyon dolarla 2D Transformers filmine aitti.

"Bu çok yüksek bir rakam" diyen Sony stüdyosundan bir yetkili, "Heyecan verici bir altı gün olacağına dair inanılmaz bir başlangıç" şeklinde konuşurken, film hakkında gelen ilk seyirci yorumları da gayet olumlu. Sektör için araştırma yapan CinemaScore ise filme A- gibi yüksek bir rakam verdi.

İnanılmaz Örümcek Adam her ne kadar Çarşamba rekorunu kırmış olsa da, 3 günlük ve haftalık rekorları kırması pek mümkün görünmüyor. Fakat yaz tatili haftasında kârlı bir gişe performansı geçireceği aşikar. Film Türkiye’de ise yarın vizyona giriyor. (Beyazperde)

Yorumlar
"İnanılmaz Örümcek Adam'dan rekor açılış!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İnanılmaz Örümcek Adam'dan rekor açılış! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.