ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu 'Tımarhane' Misafirlerini Bekliyor!

Antalya'nın Kemer ilçesinde açılan ve 'terk edilmiş tımarhane' teması işlenen korku parkında ziyaretçilere 'katil kasaplar', 'çılgın doktorlar', vahşet gösterileri yapan 'tımarhane çalışanları' ile unutamayacakları bir gün yaşatılıyor.

18.6.2012

Bu 'Tımarhane' Misafirlerini Bekliyor!

Göynük’te 8 bin metrekarelik alanda kurulan, içerisinde bir korku tüneli ile ’zombi’ gösterileri, dans, konser etkinlikleri için tasarlanmış sahne ve pistin de yer aldığı ’Deepfear’ adlı korku parkı, korku ve adrenalin meraklısı misafirlerini bekliyor.

Ziyaretçilerin 40 dolar karşılığında gezebileceği parkın 12 odalı tünelinde ’katil kasaplar’, ’çılgın doktorlar’, vahşet gösterileri yapan ’tımarhane çalışanları’ ve kanlar içerisindeki hemşire ve hastalar, korkmak için gelenlere unutamayacakları bir gün yaşatıyor.

Her şey dahil sistemiyle faaliyet gösteren parka giriş ücretini ödeyerek gelen misafirler, korku tünelini gezmenin yanı sıra zombi dans gösterileri, konser ve sınırsız içecek imkanlarından yararlanıyor.

Parkın 9 Haziran’da açılışını yapan Tetra Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parktaki 12 odalı tünele ziyaretçilerin 5’er kişilik gruplar halinde alındığını anlattı.

Parkta ’terk edilmiş tımarhane’ konusunu işlediklerini belirten Erkan, ’Animatörlerimiz de tünel içerisinde ziyaretçilerimizi korkutacak şekilde gösteri yapıyor. Ancak tüneldeki ziyaretçilere herhangi bir temasta bulunulmuyor’ dedi.

ZOMBİLER KONSER VERECEK, DANS EDECEK

Genel anlamda bir gösteri merkezi olan parkta sahnenin de bulunduğunu ifade eden Mustafa Erkan, sahnenin dans ve konser organizasyonları için kullanılacağını kaydetti.

Tünelde ’tımarhane’, açık alanda ise ’zombi’ temasıyla gösteriler yapıldığını anlatan Erkan, bu nedenle alanda düzenlenecek dans gösterileri ve konserlerde de sanatçıların mümkün olduğunda zombi makyajı ve kostümleriyle yer alacaklarını belirtti.

Parkta her şey dahil sisteminin uygulandığını, 40 doların haricinde sunulan hizmetlere için ek bir ücret alınmayacağını bildiren Mustafa Erkan, ’Gösteri merkezimiz ’tımarhaneye’ derin korku seven ziyaretçileri bekliyoruz. Parkımız insanların bir zarar gelmeden heyecan yaşayabilecekleri, korkabilecekleri, mutlaka görülmesi gerektiğini düşündüğüm bir yer’ diye konuştu.

Erkan, parka 18 yaşın altındaki ziyaretçileri kabul etmediklerini belirterek, ’Ayrıca kalp hastalığı olanlar ya da olumsuz etkilenebilecek olanlar da içeri alınmıyor. Parkımıza hafta içi günde 500 ile bin, hafta sonu ise günde 4 bine yakın ziyaretçi gelmesini bekliyoruz’ dedi.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 18.6.2012 13:23:21
Desene tam benlik *)


Yorum Yapın

Bu 'Tımarhane' Misafirlerini Bekliyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.