ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Robin Hood'un Evi Satışta

Robin Hood'un yaşadığı son ev, 7 milyon sterline satışa çıktı.

14.6.2012

Robin Hood'un Evi Satışta

Robin Hood’un yaşadığı son ev olarak bilinen İngilitere West Yorkshire’daki Kirklees, 7 milyon sterline satışa çıktı.

450 yıldır ilk defa satışa çıkan ev, 750 dönüm arazi içinde yer alıyor.

Arazi içinde iki çiftlik evi ile görevlilerin yaşadığı birkaç ev bulunuyor.

Robin Hood’un mezarının da evin bahçesinde olduğu düşünülüyor

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 17.6.2012 10:05:34
Yabancı veya bizden biri, insan olan, merhamet sahibi olan farklıdır bence. Artık iyilik sözcüğünün masallaştığı bir devirde yaşıyoruz,başka şeylere önem verliyor anlayan anlar ne dediğimi...Ayrıca aydın denileni, sufisi, çokları cepten bir şey çıkartamıyor, bu bir erlik, ama o erliği yapmakda her kişinin değil, er kişinin karı...

Mesaj Yaz 16.6.2012 16:52:32
Onlar bir tane Roobinleriyle övünüyorlar ... O da bir şey mi ?.. Bizim de binlerce Robin Hood'umuz var ... Fakirden alıp , yandaşına veren ... Hiç sesimiz çıkıyor mu ?.. ))

Mesaj Yaz 15.6.2012 07:20:34


yaşasa hibe ederdi.

umarım sızlamaz kemikleri.



Yorum Yapın

Robin Hood'un Evi Satışta ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.