ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- Anatole Franse Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Necip Fazıl vefatının 29. Yıl Dönümünde Anılacak

Şair, hatip, hikayeci, tiyatro ve biyografi yazarı, gazeteci, tarihçi Necip Fazıl Kısakürek, ölümünün 29. yıl dönümünde İstanbul'da düzenlenecek programla anılacak.

23.5.2012

Necip Fazıl vefatının 29. Yıl Dönümünde Anılacak

’Üstad’’ olarak nitelendirilen Necip Fazıl Kısakürek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından 25 Mayıs Cuma günü anma programı düzenlenecek.

Fatih’teki Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programda, Mehmed Niyazi ve Mustafa Miyasoğlu, Kısakürek’in eserleri, davası, mücadelesi ve şahsiyeti üzerine konuşma yapacak.

Ayşe Egesoy’un sunuluculuğunu yapacağı program kapsamında, İstanbul’dan Sesler Topluluğu’nun vereceği konserde, Necip Fazıl Kısakürek’in bestelenmiş eserleri de seslendirilecek.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.5.2012 14:12:38
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun Üstadın.Büyük Şehir Belediyesine de bu yakışır...

Mesaj Yaz 26.5.2012 14:12:16
Büyük şair...


Mesaj Yaz 26.5.2012 11:15:27
BÜYÜK ÜSTAD MEKANIN CENNET OLSUN.

Mesaj Yaz 26.5.2012 09:25:30
ÜLKE GENELİNDE TÜM İLLERDE YAPILSA BU PROGRAMLARLA ANILSA GÖNÜLLERİ AYTINLATAN DİZELERİYLE....ÜSTAD RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN... SENİ ANMAK GURURDUR....

Mesaj Yaz 26.5.2012 01:52:15
TÜRK EDEBİYATININ GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK ŞAİRİ, DÜŞÜNÜRÜ, YAZARI ...

RUHUN ŞAD OLSUN AZİZ ÜSTÂDIM ... UNUTULMAYACAKSIN ..!


Mesaj Yaz 24.5.2012 15:10:51
NECİP FAZIL KISAKÜREK, TABİKİ ÜSTATTIR. VATAN SEVGİSİNDE, İNSAN SEVGİSİNDE, EDEPTE, EDEBİYATTA HASILI ÖNEM VERDİĞİMİZ TÜM DEĞERLERDE ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞMIŞ BİR SAYGIDEĞER ŞAHSİYETTİR. YERİNİ DOLDURMAK KOLAY DEĞİLDİR. ESERLERİ, İNSANI 'TİTRETİP KENDİNE DÖNDÜREN' DOKTOR İLACI GİBİDİR. SAYGIYLA ANIYOR, RUHU ŞÂD OLSUN.

Mesaj Yaz 23.5.2012 11:35:20
Üstadımıza layik bir anma programı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kultür Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum.


Yorum Yapın

Necip Fazıl vefatının 29. Yıl Dönümünde Anılacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.