ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fırtına Bond'u da Vurdu!

Film gereği James Bond'un dağıtması için 24 saatte kurulan pazar yeri, fırtınaya maruz kalarak 10 saniyede dağıldı.

18.4.2012

Fırtına Bond'u da Vurdu!

James Bond filminin setinde pazar sahnesi sırasında ne olduğunu bilmedikleri ezan sesine film ekibi tepki gösterdi.

İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli fırtına, James Bond’un film setini dağıttı. James Bond filmlerinin en klasik sahnesi olarak bilinen pazar yeri sahnelerinin çekildiği sırada, çekimin yapıldığı Tarihi Eminönü Camisi’nde ezan okunmaya başladı. Yabancılardan oluşan film ekibi, sahne ortasında aniden gelen ezan sesini nereden geldiğini anlamayarak isyan etti.

Film ekibinin isyanının hemen ardından aniden çıkan fırtına pazar yerini dağıttı. Film setindekiler fırtınanın etkisi ile yerlerinden durmakta güçlük çekerken, James Bond’un yıkması beklenen pazar yeri 10 saniyede dağıldı. Fırtınanın etkisiyle yıkılan film setini izleyen vatandaşlar da "İnsanları camiye almıyorlardı bu çok iyi oldu" diye tepkisini gösterdi. Vatandaşlar, film gereği yerlerde duran simit ve ekmek parçalarına da tepki gösterdi.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 19.4.2012 01:21:29

"Fırtına Bond'u da Vurdu! "



ilahi adalet hep o vuracak değil ya..:)))






Yorum Yapın

Fırtına Bond'u da Vurdu! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.