ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ünlü Oyuncu Yoğun bakımda

Usta oyuncu Erol Günaydın, yoğun bakımda tedavi görüyor.

16.4.2012

Ünlü Oyuncu Yoğun bakımda

Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan Erol Günaydın’ın kızı Günfer Günaydın, "Babam akciğer enfeksiyonu geçirmişti. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Dün normal odaya alınmıştı. Bugün tekrardan fenalaştı. Şimdi karbondioksit değerleri yüksek olduğundan tekrardan yoğun bakım altında tutuluyor. Bilinci yerinde. Bugün aynı zamanda babamın doğum günü. Müjdat Gezen ve Rasim Öztekin hastaneye gelmişlerdi. 79. yaşını birlikte kutlayacaktık. Planlarımız tutmadı" diye konuştu.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 18.4.2012 10:42:03
Ne kadar hüzün verici. Tanıdığımız, aşinası olduğumuz bir kuşak yavaş yavaş gidiyor. Sanki bir oturmadaydık. Konuşuyor, izliyor, gülüp eğlenip, ağlaşıyorduk. Derken bazılarının gitme vakti geldi. Elerindeki fincanları teker teker sehpaya bırakıp gidiyorlar. Kiminin kahvesi yarım daha. Kiminin telvesi bile bitmiş...Yeni misafirler geliyor. Yavaş yavaş kalkma sırası bize geliyor.

Erol Günaydın da gidecek...Allah ona merhamet etsin...Kaçınılmaz sonu ona kolaylaştırsın. Vakti gelince bize de...


Mesaj Yaz 18.4.2012 00:30:58
Acil şifalar diliyorum Rabbimden değerli sanatçımıza.

Mesaj Yaz 17.4.2012 22:57:54
Allah acil şifalar versin.Çok kıymetli bir sanatçı eski çınar.İnşallah kısa zamanda iyileşir...

Mesaj Yaz 17.4.2012 22:22:07
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN!...


Yorum Yapın

Ünlü Oyuncu Yoğun bakımda ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.