ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kanser Hastaları İçin Konser Verdiler

Nilüfer Kadın Korosu, Onko-Day Hasta Konukevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi yararına sahne aldı.

9.4.2012

Kanser Hastaları İçin Konser Verdiler

Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde Tayyare Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan 105 kişilik dev koro, Türk sanat müziğinin sevilen şarkılarına yer verdi. Aynı zamanda Onko-Day gönüllüsü olan koristler Ferhan Altuntaşgil, Emel Helvacı, Nesrin Tunaboylu, Zümrüt Sanlı, Şükran Açıkel, Sema Siper ve Aynur Öztan solo şarkılarıyla dinleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin ilk sürprizi koristler Zümrüt Sanlı ve Güler Tarımeri"nden geldi. İkili ’Katibim’ şarkısı eşliğinde eski İstanbul enstantenelerinden birini canlandırdı.

KANSER HASTALARI İÇİN MERKEZ

Ardından gelen bir isteği kabul eden Şef Dr. Aysel Gürel de, "Pişman olur da bir gün" şarkısını kendisi seslendirince, geceye damgasını vurdu. Onkoloji Dayanışma Derneği (Onko-Day) Başkanı Füsun Önen, verilen desteğe teşekkür etti.

Proje tamamlandıktan sonra, şehir dışından Bursa’ya gelen kanser hastaları ve yakınları, bu merkezde konaklayabilecek. Proje 2 bin metrekarelik bir alanda kurulacak 12 adet prefabrik konukevi ve bir merkez binadan oluşuyor. Bu binalarda toplam 24 oda, toplantı salonu, dinlenme salonu, hobi odası ve konferans salonu ile mutfak, yemekhane ve çamaşırhane bulunacak.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 9.4.2012 23:12:05
"Yaşasın iyi insanlar da var hala" dedirten bir haber. Gidemesek de haberdar olmak bile gülümsetti...


Yorum Yapın

Kanser Hastaları İçin Konser Verdiler ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.