ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bugün 3 yeni Film Vizyona Girdi

Türk sinemaseverler, bu hafta animasyon, korku ve komedi sahnelerinin bulunduğu 3 yeni filmle buluşacak. İşte film özetleri

21.1.2012

Bugün 3 yeni Film Vizyona Girdi

"NEŞELİ AYAKLAR 2 (Happy Feet Two)"

George Miller’ın yönettiği ve Erdoğan Sarp (Eric), Ali Gül (Lovelace), Emrah Özertem (Mumble) ve Ali Düşenkalkar’ın (Sven) seslendirdiği ’’Neşeli Ayaklar 2 (Happy Feet Two)’’ filmi, animasyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

’’Step dans ustası olan Mumble’ın küçük oğlu Eric’in koreografi fobisi vardır. Bu yüzden dansa isteksiz olan Eric, evinden kaçar ve penguen Sven ile karşılaşır. Mumble’ın oğlunun yeni rol modeliyle yarışta pek de şansı yoktur. Mumble, her şeyi tekrar yoluna koymak için penguen birliklerini ve çeşitli yaratıkları bir araya getirince, Eric babasının gücünü anlar.’’

"İÇİMDEKİ ŞEYTAN (The Devil Inside)"

William Brent Bell’in yönettiği ve Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth ile Suzan Crowley’nin oynadığı ’’İçimdeki Şeytan (The Devil Inside)’’ filmi, korku sahneleriyle dikkati çekmeye çalışacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, 1989 yılında acil yardım hattı, Maria’dan 3 kişiyi vahşice öldürdüğünü belirten bir çağrı alır. Yirmi yıl sonra Maria’nın kızı Isabella, o gece olanların peşine düşer. Annesinin akıl hastası mı olduğunu, yoksa kötü ruhlar tarafından mı ele geçirildiğini öğrenmek için annesinin de müşahede altında tutulduğu, akıl hastalarının yattığı hastahaneye gider.

"DÜŞLER BAHÇESİ (We Bought a Zoo)"

Cameron Crowe’un yönettiği ve Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning ile Thomas Haden Church’nin oynadığı ’’Düşler Bahçesi (We Bought a Zoo)’’ filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, Benjamin eşini kaybetmiş ve iki çocuğuna bakmaya çalışan bir babadır. Çocuklarıyla yeni bir bir eve taşınmaya karar verir, ancak ev aslında bir hayvanat bahçesidir. Hem bu hayvanat bahçesini yoktan var edip hem de ailesini mutlu etmeye çalışan Benjamin, ev sayesinde, güzel lunapark uzmanı Kelly ile tanışır. Hepsini, duygulu ve eğlenceli bir macera beklemektedir.

Yorumlar
"Bugün 3 yeni Film Vizyona Girdi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bugün 3 yeni Film Vizyona Girdi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.