ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Fetih 1453'e 8 Dilde Alt Yazı

Faruk Aksoy ve Ayşe Germen'in yapımcılığında çekilen 'Fetih 1453' gösterime girmek için gün sayarken fragmanı internette bir hafta içinde 2 milyon kez tıklandı.

17.1.2012

'Fetih 1453'e 8 Dilde Alt Yazı

850 SALONDA...
Sekiz dilde alt yazılı olarak gösterilmesi planlanan filmin Almanca, İngilizce, Endonezyaca, Arapça kopyaları hazır. 17 Şubat’ta 500’e yakın kopya ile 850 salonda gösterime girecek olan ’Fetih 1453’; Türk sinema tarihinin en pahalı film projesi olarak lanse ediliyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 18.1.2012 14:44:11
umarım fetih hakkıyla gerçekleri lanse eden bir yapımdır. padişah haremini tarihsel nitelikte olmayan hayali
bulgularla anlatan dizilere karşı fetih gerçekten sağlam bir yapıt diye düşünüyorum..rabiabelgin


Mesaj Yaz 17.1.2012 12:56:57
ingilizce seslendirme olsa daha geniş bir kitleye ulaşır diye düşünüyorum tabi arapçasida olsa daha bi güzel olurdu...


Yorum Yapın

'Fetih 1453'e 8 Dilde Alt Yazı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.