ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Adı İstanbul'da Bir Okula Veriliyor

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hababam Sınıfı'nın ünlü 'Mahmut Hocası' Münir Özkul'u ziyaret etti.

29.12.2011

Adı İstanbul'da Bir Okula Veriliyor

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre Dinçer, Özkul’u, tedavi gördüğü Medical Park Bahçelievler hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dinçer, Özkul’un sağlık durumuyla ilgili olarak hastane yetkililerinden bilgi aldı. Dinçer’in, ziyarette, İstanbul’da bir okula usta oyuncunun adının verileceğini ifade ettiği bildirildi.

Türk sinemasının unutulmaz fimlerinden Hababam Sınıfı’nın “Mahmut Hocası” Münir Özkul, solunum yetmezliği şikayetiyle 18 Aralık’ta hastanede tedavi altına alınmışkı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 1.1.2012 09:07:54
bari okula verilen ismini sağlığında görse
öldükten sonra dünyalar onun olsa ne çıkar


Mesaj Yaz 31.12.2011 00:24:36
Halkımızın sevgili öğretmeni kel mahmut'umuza YANİ saygıdeğer sanatcımız Münir Özkul'a ALLAH'TAN SAĞLIKLAR DİLİYORUM,

HÜSEYİN YILDIZ(LEMOSLU HÜSEYİN) KUŞADASI


Mesaj Yaz 30.12.2011 10:47:31
Hababam Sınıfının efsanevi Müdür Yardımcısı,büyük usta oyuncu Münir ÖZKUL hocamıza Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum...


Mesaj Yaz 30.12.2011 00:14:03
büyük üstat efsane oyuncu çınar misali sağıcakla allah şifa versin


Mesaj Yaz 29.12.2011 22:11:09
Hababam Sınıfının efsanevi Müdür Yardımcısı,büyük usta oyuncu Münir ÖZKUL hocamıza Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum...

Lütfen değerlerimize onlar hayattayken gereken ilgiyi gösterelim...


Mesaj Yaz 29.12.2011 18:43:19
Bazı "değerlerimizi" anlamak ve onları kıymetli kılmak için hasta ya da ölümlerini beklememek gerekir.Çoğu il'de,orada çalışan valilerin adlarıyla okullar ve eğitim kurumları var...Ki bunlar "hoş" değil,kesinlikle kaldırılmalıdır!Bir sanatçının geç de olsa "hatırlanması" iyidir,dilerim söz de kalmaz ve en yakın zamanda gerçekleşir.İzmir Bayraklı'daki Çetin Altan Anadolu Meslek Lisesi gibi güzel bir "adlandırma" olur...Mesela İstanbul'da en çok sevdiği semtteki bir okula adının verilmesi çok da hoş olur...

Mesaj Yaz 29.12.2011 16:12:20
Milli Eğitim Bakanımızı yapmış olduğu bu güzel jestinten ötürü tebrik ederim.

Ancak, isterdim ki; Sevgili nam-ı değer Mahmut Hocamızın sağlığı yerindeyken kendi elleyle okulun açılışını yapıp, kurdelesini kesip, eline tebeşiri alıp, tahtaya kocaman harflerle " TEŞEKKÜR EDERİM BAKANIM " diye yazmasını.

Lütfen bu büyük insanları sağlıklarında hatırlayalım. Şimdi okulun ismini sadece biz bileceğiz, O DEĞİL.




Yorum Yapın

Adı İstanbul'da Bir Okula Veriliyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.