ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Howard Tate, 72 yaşında hayata veda etti

Amerikalı ünlü soul şarkıcısı Howard Tate, 72 yaşında hayata veda etti

8.12.2011

Howard Tate, 72 yaşında hayata veda etti


Burlington’da sağlık görevlileri, 72 yaşındaki ünlü soul şarkıcısı Howard Tate’in öldüğünü açıkladı. Tate, Macon’da doğmuş, Philadelphia’da büyümüştü.

Tate, 1960’ların sonları ve 70’lerin ilk yarısında, üç şarkısıyla “Top 20” listesine giren üç R&B şarkısı seslendirmişti. Ünlü şarkıcının seslendirdiği “Get It While You Can” şarkısının Janis Joplin yorumu, büyük ün kazanmıştı.

ÖLDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYORDU
Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle kariyerinde düşüş yaşayan Tate, sonunda sokaklarda yaşamaya başlamış, hatta sanatçının öldüğüne inanılmıştı.

Tate’in 2003’de yapımcısı Jerry Ragovoy tarafından yeniden yayınlanan “Rediscovered” albümü, en iyi çağdaş blues albümü dalında Grammy adayı olmuştu.

Yorumlar
"Howard Tate, 72 yaşında hayata veda etti" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Howard Tate, 72 yaşında hayata veda etti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.