ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türkücüler Van için söyledi

Şişli Belediyesi ve Sanatçı Yavuz Bingöl’ün öncülüğünde organize edilen “Türkülerimiz Van İçin” konserine 20’ye yakın Türk Halk Müziği sanatçısı katıldı.

4.11.2011

Türkücüler Van için söyledi

Türk Halk Müziği sanatçıları Van için bir araya geldi. Şişli Belediyesi ve Sanatçı Yavuz Bingöl’ün öncülüğünde organize edilen “Türkülerimiz Van İçin” konserine 20’ye yakın Türk Halk Müziği sanatçısı katıldı.

Konserde elde edilen gelirler ise deprem mağdurlarına gönderilecek. Bir televizyon kanalından canlı yayınlanan konserde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da yer aldı.

Van’da yaşanan depremin ardından, depremzedelere yönelik yardım kampanyaları hız kesmeden sürüyor. Türk Halk Müziği sanatçıları da bu kervana katıldı. Sanatçı Yavuz Bingöl öncülüğünde örgütlenen 20’ye yakın Türk Halk Müziği sanatçısı, geliri depremzedelere gönderilmek üzere bir konser organize etti. İstanbul Kongre Merkezi’ndeki konserde, Yavuz Bingöl, Zara, Yeni Türkü, Arzu, Belkıs Akkale, Erdal Erzincanlı, Edip Akbayram, Gülay, İzzet Altınmeşe, Onur Akın, Volkan konak, Suavi gibi ünlü sanatçılar türkülerini seslendirdi. Programın açılış konuşmasını Gazeteci Yazar Can Dündar yaptı. Dündar, deprem sonrası yaşanan birlikteliğe dikkat çekerek, bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

Programa Avrupa Bakanı Egemen Bağış ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Bağış ve Sarıgül protokolden konseri dinledi.

Yorumlar
"Türkücüler Van için söyledi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Türkücüler Van için söyledi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.