ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Rock Müzisyenlerinden Dev Yardım Konseri

40 rock müzisyeni depremzedelere yardım için konser verecek. 30 Ekim Pazar günü Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek konserin geliri Van’a dgidecek

26.10.2011

Rock Müzisyenlerinden Dev Yardım Konseri

Van’daki depremin ardından çok sayıda sivil toplum kuruluşu yardım için harekete geçti.

Yardım kampanyasına müzisyenler de sessiz kalmadı. Van’a destek için 40 sanatçı, Küçükçiftlik Park’ta bir araya geliyor.

30 Ekim Pazar günü saat 11.00 – 00.00 saatleri arasında yapılacak konserin tüm geliri Van’a destek için Kızılay’a verilecek. Sanatçıların ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek olan ‘VAN İÇİN ROCK’ konserinin açılışını Hayko Cepkin yapacak. Biletleri 20 liradan satılacak konserden elde edilecek bilet, yiyecek, içeceklerin de dahil olduğu tüm gelirleri Türk Kızılayı vasıtasıyla Van’a aktarılacak.

Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek organizasyona katılımcılar Van’a göndermek istedikleri malzemeleri getirebilecekler. Alanda toplanacak tüm malzemeler Şişli Belediyesi ekipleri tarafından ayrıştırılıp paketlenerek Van’a ulaştırılacak.

Konserde; 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran-Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat sahne alacak.

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.10.2011 14:27:26
helal olsun asi yanlarınıza ,duyarlı kalbinize




Yorum Yapın

Rock Müzisyenlerinden Dev Yardım Konseri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.