ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Günışığı’ndan 15 Yaşa Özel ” 15 “

Günışığı Kitaplığı on beşinci yılını okurlara verdiği bir armağanla kutluyor.

22.9.2011

Günışığı’ndan 15 Yaşa Özel ” 15 “

Türk edebiyatının otuz bir önemli ismini bir arada toplayan Günışığı Kitaplığı, ve onlardan on beş yaşa dair öyküler, şiirler ve anılar yazmalarını istemiş. Müren Beykan’ın hazırladığı " 15 " isimli kitapta yazarlar on beş yaşın simgelediği ilk gençlik yıllarını, kişisel deneyimlerini samimi ve cesaretle paylaşıyor.

Kitapta bulunan öykü, anı ve şiirlerin ortak teması on beş sayısının neden olduğu çağrışımlar, ilk gençlik halleri ve 15 – 18 arasındaki yaşlarda izdüşümleri niteliğini taşıması.

Yayınevi bu özel kitabı bu akşam İstanbul Modern’de verecekleri bir davetle tanıtacaklar. Kitap raflarda yerini aldı.

Kitapta yer alan yazarlar şöyle;

Ahmet Büke, Behçet Çelik, Celil Oker, Cemil Kavukçu, Elif Şafak, Enver Ercan, Esmahan Aykol, Faruk Duman, Gaye Boralıoğlu, Hakan Günday, Hatice Meryem, Kadri Öztopçu, Karin Karakaşlı, Leyla Ruhan Okyay, Mahir Öztaş, Mine Söğüt, Muray Gülsoy, Murathan Mungan, Müge İplikçi, Necati Güngör, Necati Tosuner, Nihat Ziyalan, Onur Caymaz, Osman Şahin, Oya Baydar, Özcan Karabulut, Selim İleri, Sema Kaygusuz, Semih Gümüş, Turgay Fişekçi ve Yekta Kopan.

Yorumlar
"Günışığı’ndan 15 Yaşa Özel ” 15 “" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Günışığı’ndan 15 Yaşa Özel ” 15 “ ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.