ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Moskova Kitap Fuarı'dan Türkiye

Onur Konuğu Çin olan kitap fuarında Türkiye standında, Türk yayıncılık sektörü ve TEDA Projesi tanıtılıyor...

10.9.2011

Moskova Kitap Fuarı'dan Türkiye

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen, dünyanın en geniş katılımlı kitap fuarlarından Uluslararası Moskova Kitap Fuarı önceki gün kapılarını okurlara açtı.

Yarın sona erecek fuara 60 ülkeden 3000’e yakın yayıncı katılıyor. Türkiye’nin 100 metrekare stant ile iştirak ettiği fuarda Türk edebiyatı kültür ve tarihi ile ilgili 1800’den fazla kitap tanıtılıyor.

Fuarda Türkiye’nin tanıtımda üzerinde durulan temaların başında Türk yayıncılık sektörü, TEDA Projesi, 2007 Mevlana Yılı ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti geliyor

Bu yılki serginin onur konuğu Çin olurken bu ülkenin standında 8 bin kitap bulunuyor. Sergilenen eserler 100 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Adresler:

VVTs Parkı Fuar Alanı / Türkiye Standı

Pavilyon 57

Hol E55 / D41

Tsentralnıy Dom Literaturov: Ul. Bolsaya Nikitskaya, Dom 53

Yorumlar
"Moskova Kitap Fuarı'dan Türkiye" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Moskova Kitap Fuarı'dan Türkiye ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.