ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kubat'tan Eurovisiona misketle katılalım önerisi

Kıbrıs’ta konser veren Kubat çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü türkücü Eurovision’a misket havasıyla katılsa birinci geleceğini iddia etti.

6.9.2011

Kubat'tan Eurovisiona misketle katılalım önerisi

Kubat, Eurovision’a misket havasıyla katılmamız gerektiğini söyledi.

Ünlü türkücü, “Çin’i, Rus’u, Alman’ı, İngiliz’i bu havayı duyunca yerinde duramaz. Başarılı olmazsam sanatı bırakırım” dedi.

Kubat, “Misket havasını duyan Çinli’si, Amerikalı’sı, İngiliz’i, İtalyan’ı, Rus’u herkes oynamaya başlamazsa ben bumesleği bırakırım’’ diye konuştu. Ayrıca “Herkes kendi ülkesine özgü şarkılar söylemeli.Ama bunumodernize etmeli. Sadece bağlama ile olmaz. Senfonik olmalı.Misket tüminsanların ortak ritmidir’’ dedi. Kubat, bir türlü gündemden düşmeyen tablo konusuna da değindi. Sevilen sanatçı olayla ilgili şöyle konuştu:

TABLO HİKAYESİNİN GERÇEĞİ

“Bir gün bir sergiye gittimve Genel Evren Kadınları’nın tablolarına hayran kaldım.Daha sonra serginin sahibi Kamer Batuoğlu ile görüşerek tabloların hepsini satın almak istediğimi söyledim. Bir an arabama baktım, kendisinin de tesadüf ki arabaya ihtiyacı varmış. Anahtarımı teslimettimve tabloları alıp oradan uzaklaştım. Şimdi evdeki tablolarıma baktıkça arabamı görüyorum.’’

Yorumlar
Mesaj Yaz 8.9.2011 00:31:00
Düşüncesi güzel ama, kubat yanlış seçim bana göre. Ayrıca kolbastı yarışmaya daha uygun bir müzik olabilirdi...

Ne günlere kaldık. Batılı ülkelerin artık yerel kanallarda yer verdiği bir yarışma bizim milli meselemiz...


Mesaj Yaz 7.9.2011 19:03:26
Kubat yürekten desteklerim sizi...Süper olur...

Mesaj Yaz 6.9.2011 16:50:39
Doğru söylemiş. Helal olsun, ''Kubat'a'' Yıllardır ingilizce öğrendik havası ile yarışmaya katılıyorlar. 8O
yaşındaki dedem bile bu durumun farkında. Ne zaman bir eurovision yarışması olsa;''Açmayın oğlum şunu der, dilini beğenmeyenden sanatçı olmaz....'' İnşallah akılları başlarına gelir.



Yorum Yapın

Kubat'tan Eurovisiona misketle katılalım önerisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.