ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Enrico Macias Konseri

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias 13 Eylül Salı akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle bir kez daha buluşuyor.

31.8.2011

Enrico Macias Konseri

Bugüne kadar Türkiye’de verdiği her konseriyle geride unutulmaz anılar bırakan, müziği Türk Halkı tarafından çok sevilen, ülkemizde en fazla tanınan ve sevilen yabancı sanatçı olan Enrico Macias, geçmişten bugüne en çok sevilen şarkılarını seslendireceği bu konserde de hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Ellinin üzerinde albüm ve “ Zingarella”, “La Guitare”, “Aie Aie Aie”, “Solenzara”, “Le Femme De Mon Ami” gibi onlarca unutulmaz şarkısıyla tüm dünyada kalpleri fethetmesinin yanında 80’in üzerinde şarkısının Türkçe versiyonlarıyla da Türk müzikseverlerin gönlünde ayrı bir yere sahip olan ve aslında bize pek de yabancı olmayan, adeta bizim sanatçılarımızdan biri olan Enrico Macias, İstanbulluları bir kez daha etkilemek için 13 Eylül Salı günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

Müzik eleştirmenleri tarafından “barışın sesi” olarak tanımlanan Enrico Macias, ferahlatan dingin sesi ve 50 yıldır unutulmayan şarkılarıyla, bir kez daha 13 Eylül akşamı, Erkan Özerman, Ajan İstanbul ve Funorg organizasyonuyla Harbiye Açıkhava’da...

Biletler Biletix’te. Bilet fiyatları:
Protokol - 300.00 TL
1. Kategori - 250.00 TL
2. Kategori - 225.00 TL
3. Kategori - 175.00 TL
4. Kategori - 150.00 TL
5. Kategori - 125.00 TL
6. Kategori - 90.00 TL
7. Kategori - 75.00 TL
8. Kategori - 60.00 TL

Yorumlar
Mesaj Yaz 31.8.2011 19:05:02
frnasızdan bozma üç beş abidik gubidik şarkı için bu kadar para verecek olan insanları düşünüyorum...



Yorum Yapın

Enrico Macias Konseri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.