ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Haluk Levent Saros'ta coşturdu

Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde konser veren Haluk Levent, hayranlarını coşturdu.

22.8.2011

Haluk Levent Saros'ta coşturdu

Keşan Belediyesi’nin daveti üzerine Erikli sahili Saros Körfezi’nde konser veren Haluk Levent’i yaklaşık 3 bin kişi izledi. Sahnede kaldığı 2 saat boyunca birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Levent, şehitlerin anısına da "Çanakkale İçinde Vurdular Bizi" şarkısını seslendirdi.

Sanatçıya çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Haluk Bey, Erikli’den Türkiye’ye tanıtıldı. Kendisi gerçekten bir Saros Körfezi aşığıdır. Çevrecidir, insancıldır, çevre dostudur. Sene 2004, 11 Aralık. İbrice

Limanı’nda 12 saat konser rekoru. Sabah 08.30 civarında eksi 4 derecede başladı, akşam 20.40’ta konserini bitirdi. Ama niçin yaptı bunu. Saros Körfezi için yaptı. O zamanlar Trans-Trakya Petrol Boru Hattı döşenecekti.

Değerli sanatçımız Haluk Levent, bize öyle bir destek verdi ki, bugün de Erikli Saros için burada. Bizden bir kuruş para almadan bu konseri yapıyor. Kendisine teşekkür eder, sanat yaşamında başarılar dilerim" dedi. Haluk Levent, alkışlarla sahneden uğurlandı.

Yorumlar
"Haluk Levent Saros'ta coşturdu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Haluk Levent Saros'ta coşturdu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.