ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Radyocular Bağcılar'da Sahneye Çıkıyor

Farklı radyolardan sevilen radyocular İrfan Sofrası'nda sevenleriyle bir araya geliyor.

8.8.2011

Radyocular Bağcılar'da Sahneye Çıkıyor

İrfan Sofrası’nda her akşam sevilen bir radyo sunucusu programın sunuculuğunu yapıyor.

Örnek bir proje olarak geçtiğimiz yıllarda başlatılan projeye bu yıl da devam ediliyor olmasından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür eden radyocular "Milyonlarca dinleyicisi olan radyocular hep görmezden gelinmişti.

Bağcılar Belediyesi böyle bir proje başlattı ve bu projeye bu yıl da devam ediliyor. Bundan dolayı Bağcılar Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Bu yıl Ramazan Çadırı İrfan Sofrası’nda, Radyo İlaç’tan Onur Sakar, Radyo K’dan Ufuk Acar, Moral FM’den Fethi Çağıl, Medya FM’den Adem Metan, İstanbul’un Sesi’nden Usta, Radyo Trafik’ten Cenk Sarıkaya, TRT Name’den Meltem Mendi, Özlem Radyo’dan Ercan Işık, Star Artı’dan Bilo Ağa, TGRT FM’den İrfan Atasoy, Radyo Ekin’den Akif Özcan, Cem Radyo’dan Cihangir Gökdoğan, Seyir FM’den Serkan Aksarı, Bizim Radyo’dan Mehmet Yaşar, Best FM’den Füsun Alkan, Mavi Karadeniz Radyo’dan Riva, Radyo Viva’dan Okan Aslan, Karadeniz FM’den Rüzgar Hakan, Burç FM’den Saniye Öztürk, Radyo Tatlıses’ten Kadir Çetin, Radyo D’den Sema Sarışeker, Alem FM’den Mansun el Sabah, İstanbul FM’den Gürdal Çakır, Lalegül FM’den Nur Haktan, Radyo 2000’den Gökkuşağı Gökhan, Kanaltürk Radyo’dan Füsun Tuncer ve Radyo Alaturka’dan Serda Ceyhan sunuculuk yapacak.

Yorumlar
"Radyocular Bağcılar'da Sahneye Çıkıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Radyocular Bağcılar'da Sahneye Çıkıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.